23 Şubat 2016 Salı

Digitürk Lig TV Paketleri

Digitürk Lig TV Paketleri

Digitürk sayesinde artık sizlerde birçok hizmetlerden yararlanabiliyor ve bu şekilde sizlerde evinizde aileniz ile birlikte keyifli vakitleri geçirebiliyorsunuz. Digitürk hizmetlerinden yararlanan tüm arkadaşlarımızda artık eşsiz HD yayınları izlemek için sinemaya gitmek zorunda kalmıyorlar. Özellikle Digitürk Lig TV Paketleri sayesinde stadyuma da gitmeden birçok süper lig yayınlarını da izlemeye başlayabileceksiniz. Dilerseniz gelin hep beraber Digitürk Lig TV Paketleri hakkında bilgi alalım.

Süper Lig Paketi

Lig TV Süper lig paketi ile süper ligin tüm istanbul ve anadolu takımlarını izleyebilirsiniz. Paket aboneliği için 12 ay taahhüt zorunluluğu vardır. Bu 12 ay için ayda sadece 61 TL ödeyerek yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Şampiyonlar Paketi

Lig TV Şampiyonlar Paketi sayesinde ise süper ligin tüm şampiyonlarını izleyebileceksiniz. Abonelik için 12 ay taahhüt şartı aranmaktadır. Bu 12 ay için ayda sadece 51 TL ödüyorsunuz.

Taraftar Paketi

Lig TV Taraftar Paketi ile istanbulun üç büyük takımı olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımların maçlarını seyredebiliyorsunuz. Paket için 12 ay taahhüt veriyorsunuz. Verdiğiniz bu 12 ay için ayda yalnız 43 TL ödüyorsunuz.

Şampiyon Anadolu Paketi

Lig TV Şampiyon Anadolu Paketi sayesinde süper lig takımlarından  olan Trabzonspor ve Bursaspor takımlarının maçlarını izleyebilirsiniz. Paketi izlemek için sizlerde direk 12 ay taahhüt vererek aylık 28 TL ödeyebilirsiniz.

Anadolu Taraftar Paketi

Lig TV Anadolu Taraftar Paketi ile süper ligde mücadele eden tüm anadolu takımlarının maçlarını izleyebileceksiniz. Paket aboneliği için ayda sadece 12 ay taahhüt vermek zorundasınız. Verdiğiniz 12 ay için 20 TL ödeyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder